3434
22

Center Parcs actiecode 2013

Bij Center Parcs kun je in een prachtige omgeving zowel bungalow- als hotelarrangementen boeken om helemaal tot rust te komen. Vakantieparken van Center Parcs vind je niet alleen in ons land maar ook IN Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Maar waar je ook boekt: de parken zijn altijd gelegen in het midden van natuur, aan een schitterend strand of in de nabijheid van een interessante stad. In alle gevallen zul je merken dat je op een vakantiepark van Center Parcs de drukte van alledag helemaal los kunt laten.

Aanbiedingen

Center Parcs biedt haar potentiële gasten heel het jaar door een breed scala aan interessante aanbiedingen aan. Deze aanbiedingen lopen uiteen van aantrekkelijke vroegboekkortingen tot last-minutes. Bij Center Parcs kun je heel het jaar door een vakantie boeken: zoals een voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie. Maar ook in de periodes tussen de schoolvakanties heeft Center Parcs haar gasten een heleboel leuke kortingen en kortingen te bieden.

Actiecodes

Actiecodes en teugkerende kortingsacties van Center Parcs zoals de Center Parcs Maffe Marathon of de Center Parcs Bungalow Race zijn verkrijgbaar voor vakanties in de verschillende jaargetijden. Op het moment dat je één van de actiecodes gebruikt tijdens het boeken van een verblijf op één van de vakantieparken van Center Parcs dan extra voordelig van je vakantie kan gaan genieten.

Actuele actiecodes

De actiecodes die Center Parcs haar potentiële gasten te bieden heeft, zullen van tijd tot tijd worden aangepast of zelfs vervangen. Op het moment dat je van plan bent om een verblijf op één van de vakantieparken van Center Parcs te boeken, is het zeker aan te bevelen om na te gaan of er een interessante korting behaald kan worden. De meest actuele actiecodes zijn:

  • Voor een online boeking voor één van de Center Parcs vakantieparken kun je een speciale actiecode gebruiken die recht geen op een korting van € 25, – bovenop de al geldende vroegboekkorting.
  • Door bij een online reservering de actiecode voor de drie generatie vakantie te gebruiken mag je je grootouders gratis meenemen naar één van de vakantieparken van Center Parcs. Je boekt een zes-persoons cottage voor de prijs van een vier-persoons. Bovendien krijg je één activiteit gratis samen met nog een aantal andere extra’s voor heel de familie.
  • Last-minute vakanties boek je bij Center Parcs extra voordelig door online te boeken en de speciaal hiervoor bestemde actiecode te gebruiken. In sommige gevallen kun je bovendien een last-minute actiecode gebruiken voor een specifiek park om daar van een bepaalde activiteit gebruik te maken.
  • Een vakantie met tieners wordt extra aantrekkelijk als je de daarvoor bedoelde actiecode gebruikt bij je online boeking. Tieners kunnen dan overnachten in een tent die naast de cottage terwijl ze toch vader en moeder, net zoals de badkamer en de televisie, dicht in hun buurt hebben. Daarnaast ontvangen ze nog een aantal leuke extra’s zoals een voucher voor Cool Laser Battle voor twee personen, een rugzak, een zaklamp, een onderwatercamera en een Groene Gids met allerlei spannende opdrachten.

Voorwaarden

Uiteraard dien je hierbij wel rekening te houden met de algemene voorwaarden die op deze actie van toepassing zijn. Zo kun je de actiecode bijvoorbeeld niet meer gebruiken als de actieperiode is verstreken en kan de code niet meer worden toegepast op eerder gedane reserveringen. Ook kun je een actiecode die bestemd is voor een specifiek vakantiepark niet gebruiken bij een reservering elders. Een korting die je met behulp van een actiecode hebt gekregen kan in geen enkel geval om worden gewisseld in contant geld.

Voordat je een actiecode wilt gaan gebruiken, bij een boeking van een verblijf op één van de vakantieparken van center Parcs, is het altijd aan te raden om eerst de voorwaarden goed door te lezen die bij de actievoorwaarden staan vermeld. Dit voorkomt immers onnodige misverstanden en teleurstellingen achteraf.

Vragen

Op het moment dat je met vragen zit over een boeking of het gebruik van een bepaalde actiecode dan staan de vriendelijke medewerkers van de klantenservice van Center Parcs altijd paraat om je van een passend antwoord te voorzien. Ook wanneer je problemen ondervindt bij het reserveren of het gebruiken van een actiecode kunnen de medewerkers van de klantenservice vaak helpen bij het vinden van een bevredigende oplossing.