3434
22

Center Parcs De Haan

Park De Haan is op 4 januari 2013 naar het merk Sunparks overgegaan. Een groot deel van de gasten kiest heel bewust voor een verblijf juist op dit vakantiepark vanwege de omgeving waarin het gelegen is. Park De haan ligt namelijk dicht bij het langste zandstrand van ons land maar ook vlakbij steden als Oostende en Brugge. Het vakantiepark is tevens een uitstekende uitvalsbasis voor een dagje plezier in Plopsaland De Panne of voor een verkenningtocht door de regio.

Boekingsvoorwaarden

Voor gasten die hun verblijf hebben geboekt onder de naam van Center Parcs zal er niets veranderen. Zij verblijven namelijk onder de voorwaarden die ook gelden voor center Parcs vakantie. Uiteraard is een boeking voor Park De Haan aan zee bij Sunparks ook mogelijk. De voorwaarden die gehanteerd worden zullen dan wel door Sunparks worden bepaald.

Park de Haan

Park De Haan aan zee ligt op loopafstand van het zandstrand van het gelijknamige plaatsje De Haan aan zee. Op het park verblijf je in een vakantiehuisje dat van alle gemakken is voorzien en naar de laatste comforteisen is ingericht. Bovendien heb je er de beschikking over een eigen tuin bij je vakantieverblijf. Op Park De Haan worden verschillende binnen- en buitenactiviteiten georganiseerd zodat je je geen moment hoeft te vervelen tijdens je verblijf. Voor jong en oud is er dus van alles te beleven met mooi, maar ook met minder mooi, weer.

Omgeving

In de omgeving van Park De Haan aan zee kun je onder andere afreizen naar:

  • Plopsaland De Panne: Het land waarin de personages van Studio 100 wonen, kun je vinden in De Panne. Hier kun je dus voor de zowel voor allerkleinste als de allergrootste kinderen dromen uit laten komen en hen een dag van hun leven bezorgen samen met onder andere Kabouter Plop, Samson en Gert, Mega Mindy en Piet Piraat. In Plopsaland wisselen spannende en ontspannende attracties elkaar af. Bovendien kun je heel het jaar door er leuke shows bezoeken van de grootste helden van Studio 100. Bij de Tourist Guide op Park De Haan aan zee kun je overigens extra voordeel behalen van € 3.- per persoon zodat je dagje uit nog leuker wordt.
  • Bellewaerde Park: In de buurt van Ieper kun je het Bellewaerde Park bezoeken om helemaal in safaristemming te komen. Het Bellewaerde Park is tegenwoordig één van de meest bekende Vlaamse attractieparken en vormt een imposante combinatie van een schitterend dierenpark en een avontuurlijk attractiepark. Bij de Tourist Guide op Park De Haan aan zee kun als volwassene € 3.- korting krijgen en kinderen tot 12 jaar mogen voor € 2.- minder het Bellewaerde Park binnenstappen.
  • Boudewijn Seapark: Belhalve een pretpark is het Boudewijn Seapark ook een grote overdekte speeltijd en het enige dolfinarium van ons land. Het dolfinarium biedt een thuis aan een zestal tuimelaars die elke dag de show weten te stellen en daarmee jong en oud steeds weer zullen imponeren. In het park kun je verder nog shows bewonderen van roofvogels, zeehonden en zeeleeuwen.