3434
22

Center Parcs kortingscode 2013

Center Parcs is één van de grote spelers in de wereld van vakantieparken. Het bedrijf exploiteert parken in een fraaie natuurlijke omgeving in binnen- en buitenland met vakantiehuizen op een drietal oplopende niveaus: Comfort, Premium en VIP. Voor elk budget is er dus een passend vakantiehuis te boeken bij Center Parcs. Klik hier voor alle kortingen

Ideale ligging

Van alle vakantieparken van Center Parcs kan worden gezegd dat deze in een schitterende natuurlijke omgeving zijn gelegen. Maar een boeking van een verblijf zal toch nooit al te lange autoritten met zich meebrengen. Bovendien weet je voordat je boekt precies wat je van Center Parcs kunt verwachten: een hoge servicegraad en een hoge kwaliteit in ieder vakantiepark. Center Parcs heeft immers niet alleen in ons land maar ook in bijvoorbeeld Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk een goede naam hoog te houden.

Indoor activiteiten

Slecht weer hoeft voor een vakantie bij Center Parcs geen spelbreker te zijn. Op de verschillende vakantieparken kun je namelijk gebruikmaken van verschillende indoor activiteiten. Hiervan is Aqua Mundo zeker het grootste pronkstuk. In het tropisch zwemparadijs is het namelijk altijd aangenaam warm en kun je je helemaal uitleven op onder andere de glijbanen of juist tot rust komen in bijvoorbeeld een bubbelbad.

Gevarieerde reisgezelschappen

Center Parcs weet een heleboel mensen het naar de zin te maken. Of het nu gaat om een gezin met jonge kinderen, een ouder echtpaar of een vriendengroep, voor iedereen is er van alles te doen en te beleven. Tussen de palmen en exotische beplanting in Aqua Mundo waan je je in een tropische omgeving, waar je zelfs een kleurtje op kunt doen in het zonnecenter.

Vroegboekkorting

Om een zo hoog mogelijke korting in de wacht te kunnen slepen kun je bij Center Parcs maar beter zo vroeg mogelijk een vakantie boeken. Hoe eerder je immers boekt, hoe hoger het percentage korting zal zijn dat je ontvangt op je verblijf in één van de vakantieparken.

Korting Boekingsdatum
20% op totaal bedrag Minimaal 6 maanden voor aankomst
15% op totaal bedrag Minimaal 4 maanden voor aankomst
10% op totaal bedrag Minimaal 2 maanden voor aankomst

Kortingscode

Op een verblijf op één van de vakantieparken van Center Parcs kun je daarnaast nog andere kortingen ontvangen. Hiervoor maak je gebruik van speciale kortingscodes op deze website. Zo wordt een vakantie niet alleen nog leuker maar zeker ook een stuk voordeliger.

Korting in 2014

Ook in 2014 kun je vakantie gaan vieren bij Center Parcs tegen een aantrekkelijke korting. Een paar actuele kortingscodes zijn:

  • € 25, – extra korting bovenop de vroegboekkorting als je een verblijf boekt op Center Parcs De Vossenmeren. Op de extra korting kun je aanspraak maken tot 8 februari 2014. Op deze manier kun je nog voordeliger een aangename tijd doorbrengen één een fraai vakantiepark in de buurt van het Limburgse Lommel.
  • Veel korting ontvang je als je een verblijf boekt op Center Parcs Erperheide en De Vossenmeren. Niet alleen kun je nu nog aanspraak maken op een vroegboekkorting maar ook op de extra korting van € 25, -. Deze kortingscode kun je nog tot 4 april 2014 inwisselen om extra voordelig op vakantie te kunnen gaan bij Center Parcs.
  • Ook kun je korting ontvangen voor boeking bij Center Parcs in Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld naar de vakantieparken Kempervennen, Meerdal en Port Zelande door deze speciale kortingscode te gebruiken. Je ontvangt dan niet alleen een vroegboekkorting maar ook € 25, – extra voordeel bij Center Parcs. Tot 7 juni 2014 kun je van deze actie gebruikmaken en met voordeel een verblijf boeken op één van deze prachtige vakantieparken bij onze noorderburen.
  • Je ontvangt naast een vroegboekkorting van 20% ook nog een vijftal gratis toppings als je een verblijf boekt bij Center Parcs Erperheide en De Vossenmeren tijdens het Hemelvaartweekend 2014. Hemelvaart valt op 29 mei in 2014 waardoor je dan dus van 30 mei tot 2 juni 2014 extra voordelig kunt gaan genieten van alles wat de vakantieparken van Center Parcs te bieden hebben. Verder kun je een aantal services en activiteiten gratis boeken. De eerste topping staat hierbij vast en betreft de voorkeursligging van je vakantieverblijf op het park. De overige vier topping mag jezelf aangeven tijdens de reservering van je verblijf.