3434
22

Center Parcs openingsuren zwembad

Voor een heleboel mensen die ooit één van de vakantieparken van Center Parcs hebben bezocht, is Aqua Mundo bijna synoniem geworden voor tropisch zwemparadijs.. In dit bijzondere zwembad, dat op elk vakantiepark van Center Parcs in het middelpunt van de belangstelling staat, kunnen jong en oud zich hun borst nat maken en deelnemen aan één van de avontuurlijke waterattracties.

Attracties

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in het koraalbad prachtige vissen te gaan bewonderen maar ook wildwaterbanen overwinnen, lekker van één van de glijbanen zoeven of lekker relaxen in een stoom- of bubbelbad. Wanneer je te gast bent, en dus een vakantieverblijf hebt geboekt, in een vakantiepark van Center Parcs dan kun je gratis van dit alles gebruikmaken. Voor mensen die alleen maar van het de zwembadfaciliteiten gebruik wenst te maken dan zijn er losse toegangskaartjes te koop bij de receptie van de vakantieparken.

Openingstijden zwembad

In de meeste gevallen zal Aqua Mundo geopend zijn van 10.30 uur tot 21.00 uur. Hierop kunnen echter, in bepaalde gevallen, uitzonderingen worden gemaakt zodat de toegang bijvoorbeeld wordt beperkt van 10.30uur tot 20.30 uur. Op de website van Center Parcs kun je gemakkelijk de openingstijden vinden door e4erst naar de optie zwembad te gaan. Vervolgens kun je dan op een handige kalender zien wanneer het zwembad geopend is. Op die manier voorkom je dat je te maken krijgt met onnodige teleurstellingen.

Zwembadfaciliteiten

Tijdens de openingsuren kun je gebruikmaken van alle faciliteiten die aanwezig zijn. De Discovery Bay op het park De Vossenmeren is niet constant toegankelijk waardoor het kan gebeuren dat je er niet altijd gebruik van kunt maken. Indien de Discovery Bay echter is geopend dan heb je uiteraard ook vrij toegang om deze te gebruiken. Wanneer je vragen hebt over de openingsuren van Aqua Mundo kun je natuurlijk ook de klantenservice of de parkreceptie benaderen.