3434
22

Leuke activiteiten in Center Parcs

Tijdens een verblijf op één van de vakantieparken van Center Parcs hoeft niemand zich een moment te vervelen. Je kunt namelijk deelnemen aan uiteenlopende activiteiten die aan worden geboden voor zowel grote- als kleine gasten van het park. Bovendien hoeft het weer geen spelbreker te zijn want niet alleen buiten maar ook binnen is van alles te doen en te beleven.

  • Aqua Mundo: Jong en oud kunnen zich uren vermaken in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo op het vakantiepark van Center Parcs. Je kunt er gebruikmaken van zeer uiteenlopende wateractiviteiten: van het bekijken van subtropische vissen tot het trotseren van een wildwaterbaan en van het zoeven van één van de aanwezige glijbanen tot het ontspannen in een bubbelbad.
  • Kinderactiviteiten: Voor de kleine gasten van Center Parcs is eveneens een heleboel te doen en te beleven. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld plezier maken met de mascottes van Center Parcs Orry en zijn vrienden, deelnemen aan een kinderbingo en daarmee leuke prijzen winnen, dansen in de kinderdisco, klimmen en klauteren in de overdekte speeltuin KidsWorld, deelnemen aan de Kinderparade dwars door het vakantiepark of na een drukke dag even bijkomen met een voorleesverhaaltje. Maar ook aan de wat oudere kinderen is gedacht. Zij kunnen zich uitleven als Wannabe en zo even een heel ander persoon worden. Ook kunnen zij deelnemen aan de activiteiten van Cool Factor en bijvoorbeeld op missie gaan om een code te kraken of de strijd aangaan op een speciaal waterplatform.
  • Eten en drinken: Bij een geslaagde vakantie mogen lekker eten en drinken niet ontbreken. Dit kan zowel een hapje tussendoor zijn of een drankje op een gezellig terras maar ook een uitgebreid diner, een pannenkoek of een afhaal maaltje behoren tot de mogelijkheden. In de Market Dome vind je verschillende restaurants zodat je elke dag weer kunt bepalen waar je aanschuift en jezelf laat verwennen.
  • Sport en spel: Je kunt je bij Center Parcs niet alleen sportief inspannen maar ook heerlijk ontspannen. Op alle vakantieparken vind je een uitgebreid aanbod aan zowel buiten- als binnenactiviteiten. Hierbij kun je onder andere denken aan: bowling, tennis, squash, minigolf, een gokje wagen in House of Games en boogschieten.
  • Shops: In de Market Dome vind je een aantal gezellige shops waar je niet alleen je dagelijkse boodschappen kunt inslaan in de Daily Freshstore, maar ook heerlijk rond kunt snuffelen in de Fashion Store of Toys & Souvenirs.
  • Entertainment: Ook als de dag bijna ten einde is gekomen, kun je op de vakantieparken van Center Parcs je nog prima vermaken in de Market Dome. Er wordt dan namelijk een programma van zeer vermakelijk entertainment aanboden zoals een Casino Night, een Show Night en zelfs een Family Game Night. Door het gevarieerde aanbid aan live muziek, zang, dans en games en games kun je je vermaken en een leuke vakantiedag perfect afsluiten voordat je terugkeert naar je cottage. Uiteraard kun tijdens deze avonden genieten van een hapje en een drankje in één van de aanwezige gezellige restaurants.