3434
22

Leuke activiteiten in Sunparks

Hoe slecht het weer ook kan zijn in ons land, bij Sunparks lijkt het altijd zomer te zijn. Heel het jaar door schijnt er in het subtropisch zwemparadijs AquaFun op de vakantieparken van Sunparks de zon. Bovendien heerst er constant een aangename temperatuur van 28 graden Celsius. Verder kunnen de jonge gasten van Center Parcs onder alle weersomstandigheden altijd klimmen en klauteren in de overdekte speeltuin van het park.

Aquafun

In de Aquafun is voor jong en oud van alles te doen en te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld indruk maken op je vrienden door een spectaculaire duik te maken in één van de zwembaden of door van één van de spectaculaire glijbanen af te suizen. Als het liever wat rustiger aan doet dan is het bubbelbad of het verwarmde buitenbad meer iets voor jou. Voor kinderen is er een speciaal doe-bad waar ze zich lekker uit kunnen leven. Voor extra verwennerij kun je terecht in de sauna of onder een zonnebank.

Sauna

Indien je een liefhebber bent van sauna dan ben je aan het juiste adres in het welzijnscentrum van het vakantiepark. De weldadige warmte laat je al snel de dagelijkse sleur vergeten. Ook kun je hier kiezen voor een aantal schoonheidsbehandelingen zodat je je weer helemaal als herboren kunt voelen. De sauna is in principe textielvrij maar op bepaalde dagen kun er ook in badkleding terecht.

KidsWorld

Wanneer de kinderen even willen glijden, springen, klimmen en klauteren maar het weer even niet meezit dan biedt KidsWorld genoeg uitdagende mogelijkheden in de gigantische overdekte speeltuin. Voor de allerkleinsten is er een speciaal deel ingericht: de veilige Benjaminzone

Bowling

Als je sportiviteit wilt combineren met gezellig samen zijn dan is bowling een leuke bezigheid. In de speciale bar in de Market Dome kun je laten zien wat je waard bent als het gaat om het gooien van een balletje.

House of Games

In het House of games vind je vermaak voor jong en oud. Zo kun je er niet alleen rijden in een Formule 1 wagen, vijanden in een virtuele wereld te lijf gaan of een leuk videospel spelen maar ook een potje flipperen. Uiteraard zijn de prijzen afhankelijk van het apparaat dat je wilt gebruiken.

Overige activiteiten

Naast alle eerder genoemde activiteiten bieden Sunparks vakantieparken ook nog een aantal van de onderstaande activiteiten aan. Het aanbod kan echter van park tot park verschillen.

  • tafeltennis,
  • (pool)biljarten,
  • squash,
  • badminton
  • tennis.

Op de vakantieparken is bovendien meestal een multisportterrein aanwezig waar je allerlei verschillende buitensporten kunt beoefenen zoals voetbal, tennis en basketbal.
Wandelen en fietsen

Doordat alle Sunparks in een fraaie omgeving zijn gelegen, kun je in de omgeving interessante fiets- en wandeltochten maken. Fietsen kun je overigens op de vakantieparken huren en hoef je dus niet per se mee te nemen van huis. Bij de Tourist Guide, die op elk Sunparks vakantiepark aanwezig is, kun je terecht voor fiets- en wandeltochten in de omgeving. Ook kun je hier terecht voor informatie over uitstapjes en bezienswaardigheden in de buurt van het vakantiepark.