3434
22

Sunparks actiecode 2013

Sunparks heeft een aantal vakantieparken waar het voor jong en oud goed toeven is. Niet alleen verblijf je er in een comfortabel vakantiehuisje met eigen tuin maar ook kun je er gebruikmaken van het zwemparadijs en allerlei binnen- en buitenssportfaciliteiten zoals tennis, bowlen en zwemmen.

Klik hier voor alle kortingen

Sunparks vakantieparken

Sunparks heeft op de mooiste locaties in ons land haar vakantieparken gesitueerd. Of je nu midden in de natuur of dicht aan het strand wilt verblijven, bij Sunparks kun je altijd rekenen op een topvakantie.

Daarom Sunparks

De actiecodes van Sunparks zijn weliswaar mooi meegenomen maar ook zonder deze kortingen zijn de vakantieparken zeker het bezoeken waard. Je kunt er een verblijf boeken voor een weekend, een midweek, een week of een combinatie van deze mogelijkheden. De voordelen die Sunparks je te bieden heeft zullen in alle gevallen gelijk blijven. Zo heb je bij Sunparks altijd:

  • Een vakantiehuisje dat van alle gemakken is voorzien en waar comfort voorop staat.
  • De beschikking over een eigen tuin of terras bij je vakantieverblijf,
  • Gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs op het vakantiepark.
  • Gratis toegang tot de indoor speeltuin op het vakantiepark.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van één van de talloze sportfaciliteiten op het park.
  • De streek rondom het vakantiepark ontdekken aan de hand van de nuttige tips die je krijgt bij de Tourist Guide op het vakantiepark.

WK actiecodes

Om het de voetbalminnende gasten nog aantrekkelijker te maken om een verblijf te reserveren op één van de vakantieparken van Sunparks heeft het bedrijf voor het jaar 2014 speciale actiecode vrijgegeven. Hiermee kun je nog voordeliger boeken en/of kun je aanspraak maken op een gratis geschenk.

2014

In 2014 hebben onze Rode Duivels zich na twaalf jaar weer eens geplaatst voor de Wereld Kampioenschappen voetbal in Brazilië. Dit grote voetbalevenement zal voor een heleboel Belgen dus hoog op het prioriteitenlijstje staan. Op de vakantieparken van Sunparks zal dit uiteraard niet veel anders zijn en zal alles draaien om de Rode Duivels en het Wereldkampioenschap voetbal. Nu de Rode Duivels hebben laten zien wat ze waard zijn wil Sunparks zeker niet achterblijven. Bij elke reservering van een vakantiehuisje, in één van de Sunparks vakantieparken. In 2014 kun je daarom rekening op een korting van maar liefst dertig procent.

Extra geschenk

Maar een korting op je verblijfskosten is nog niet alles wat Sunparks je te bieden heeft in 2014. Ook ontvang je een leuk geschenk dat helemaal in het teken staat van de Rode Duivels en het Wereld Kampioenscha[p voetbal. Zo kun je ons nationale team nog beter aanmoedigen tijdens je vakantie. Het enige wat je hiervoor moet doen is een vakantie boeken bij één van de Sunparks vakantieparken in de periode dat de Wereld Kampioenschappen in Brazilië zullen worden gehouden.

Andere actiecodes

Sunparks denkt overigens niet alleen aan gasten die van voetbal houden, ook ieder ander is van harte welkom op één van de vakantieparken. Om een verblijf bij Sunparks voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken kun je ook een vakantie boeken met een korting van € 12,50.

De actiecode voor deze korting van 12,50 kun je bovendien combineren met een code die je recht geeft op een korting van 25 procent op je verblijf. Om van deze extra korting gebruik te kunnen maken moet je echter wel aan één van de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je moet een verblijf boeken voor een gezin waarvan minimaal één kind jonger is dan dertien jaar.
  • Je een verblijf boekt met tenminste één persoon die ouder is dan 55 jaar.

Jong en oud

Om bij Sunparks een topvakantie te kunnen beleven hoef je niet tot een bepaalde leeftijdscategorie te behoren. Het aanbod van binnen- en buitenactiviteiten is immers zo divers dat er voor jong als oud van alles te beleven valt. Niemand hoeft zich op de vakantieparken van Sunparks te vervelen. Maar ook als je voor wat extra rust een verblijf boekt dan zit je bij Sunparks op het perfecte adres. Je kunt namelijk heerlijk wandelen en fietsen in de Kempen of lekker uitwaaien aan de kust.