3434
22

Sunparks De Haan

Park De Haan aan zee is in het jaar 2013 toegevoegd aan Sunparks vakantieparken. De meeste mensen die een verblijf boeken op dit vakantieparken doen dit zeer bewust vanwege schitterende streek waarin het park is gelegen. Park De Haan bevindt zich immers in de nabijheid van het aller-langste zandstrand dat België rijk is. Daarnaast ligt Park De Haan in de buurt van Oostende en Brugge. Het park is bovendien een prima startpunt voor een uitstapje naar bijvoorbeeld Plopsaland De Panne of voor het ontdekken van de schitterende natuurlijke omgeving.

Park de Haan

Vanaf Park De Haan aan zee kom je na een korte wandeling op het zandstrand van het fraaie plaatsje De Haan aan zee terecht. Op het vakantiepark kun je een verblijf boeken in een vakantiehuisje dat naar de laatste comforteisen is ingericht zodat je niets te kort zult komen. Daarnaast heb je ook nog een eigen tuin direct naast je vakantiehuisje zodat je bij mooi weer heerlijk buiten kunt zitten zonder dat je in het zicht zit van andere bezoekers. Park De Haan biedt gasten uiteenlopende in- en outdooractiviteiten aan zodat je je tijdens je vakantie geen minuut hoeft te vervelen. Er is voor ieder wat wils te ondernemen of te beleven ongeacht het weer.

Omgeving

In de omgeving van Park De Haan aan zee is eveneens van alles te zien, te doen en te beleven.

  • Bellewaerde Park: Niet ver van de stad Ieper bevindt zich het Bellewaerde Park dat volledig in safarisfeer is ingericht. Het Bellewaerde Park mag vandaag de dag als één van de meest bekende attractieparken in Vlaanderen worden beschouwd en is een ideale mix van een fraaie dierentuin en een spannend attractiepark. Bij de Tourist Guide die zich op Park De Haan aan zee bevindt kan een volwassen gast € 3.- korting ontvangen op de entree van het Bellewaerde Park terwijl een kind tot 12 jaar € 2.- minder hoeft te betalen om het park binnen te mogen.
  • Boudewijn Seapark: Naast een pretpark beschikt het Boudewijn Seapark eveneens over een enorme overdekte speeltuin en een uniek dolfinarium. Het dolfinarium huisvest zes tuimelaars die iedere dag een grandioze show geven voor het aanwezige publiek en daarmee alle bezoekers steeds weer weten te verbazen. Tevens zijn er dagelijks in het park shows te bezichtigen van roofvogels, zeehonden en zeeleeuwen.
  • Plopsaland De Panne: In Plopsaland De Panne kun je kennis komen maken met je favoriete personage van Studio 100. Grote en kleine bezoekers kunnen hun dromen uit laten komen en een dag van hun leven beleven in goed gezelschap van ondermeer Maja de Bij, Piet Piraat, Kabouter Plop, Mega Mindy, Samson en Gert. In Plopsaland vindt je niet alleen spannende attracties maar ook diverse ontspannende maar vaak spannende shows van de grootste helden van Studio 100. Bij de Tourist Guide op Park De Haan aan zee kun je extra korting krijgen op de toegangsprijs van Plopsaland De panne. Per persoon betaal je dan € 3.- minder zodat je uitstapje meteen nog plezierig wordt.