3434
22

Sunparks Kempense Meren

Omgeven door de bossen en meren van de Stille Kempen vind je Sunparks Kempense Meren. Deze schitterende omgeving leent zich dan ook prima om te wandelen en te fietsen. Het vakantiepark kan overigens ook als uitvalsbasis dienen voor uitstapjes in de nabijgelegen natuur- of attractieparken in de directe omgeving. Natuurlijk kun je tijdens een verblijf op Sunparks Kempense Meren gratis gebruikmaken van Aquafun: het subtropisch zwemparadijs, of één van de gezellige restaurantjes.

Activiteiten

Op het vakantiepark kun je deelnemen aan een heleboel binnen- en buitenactiviteiten zoals zwemmen, bowling tennis, en squash. Er zijn verder speelmogelijkheden zoals de overdekte speeltuin KidsWorld, voor de allerjongsten gasten zodat niemand zich ook maar een moment hoeft te vervelen. Sunparks Kempense Meren kan, net zoals alle andere vakantieparken die onder deze naam opereren, een echt all-weatherpark worden genoemd. Weer of geen weer je vakantie is hier immers altijd een succes.

Tourist Guide

Voor alle gasten van de Sunparks vakantieparken is er een speciale Tourist Guide ontwikkeld. Hier vind je allerlei informatie over activiteiten, bezienswaardigheden en culinaire aanraders in de omgeving van het park. In de meeste gevallen kun je bovendien nog extra voordeel behalen als je toegangskaarten bij de Tourist Guide op het vakantiepark aanschaft.

Uitstapjes

Hoewel er op het vakantiepark van alles te beleven is, willen sommige gasten toch ook wat meer van de omgeving bekijken. Een aantal uitstapjes die zeker de moeite waard zijn als je verblijft op Sunparks Kempense Meren kunt organiseren zijn:

  • Bobbejaanland
    Al ruim 50 jaar lang mag Bobbejaanland zich één van de meest bekende pretparken van ons land noemen. Je beleeft een dag om nooit te vergeten in de meer dan 50 attracties die het pretpark rijk is. Jong en oud zullen zich uit kunnen leven in avontuurlijke en minder avontuurlijke attracties. Zelfs aan de allerkleinste bezoekertjes is gedacht. Voor heb vind je in Bobbejaanland een gigantische overdekte hal vol attracties die gericht zijn om deze kleintjes. Wanneer je je toegangskaarten voor Bobbejaanland koopt bij de Tourist Guide op Sunparks Kempense Meren dan ontvang je per persoon een korting van maar liefst € 3.-.
  • Olmense Zoo
    In het hart van de Antwerpse Kempen kun je een bezoekje brengen aan een waar exotisch dierenparadijs: de Olmense Zoo. Voor alle dierenvrienden is een bezoekje aan deze dierentuin een echte aanrader. Je kunt er leeuwen, olifanten, giraffen, beren, tijgers, panters en nog veel meer dieren gaan bewonderen. In de Olmense Zoo vind je bovendien de Tropenhal waar het heel het jaar door zomer is. In deze overdekte hal van tweeduizend vierkante meters kun je oog in oog komen te staan met allerlei exotische dieren. Als je je toegangskaarten koopt bij de Tourist Guide op Sunparks Kempense Meren dan krijg je voor elk exemplaar € 1.- korting.
  • Fietstochten
    In de omgeving van Sunparks Kempense Meren zijn tweeduizend kilometers aan fietsroutes uitgezet die in beide richtingen gevolg kunnen worden. Zo kun je op een actieve manier de prachtige omgeving van het vakantiepark gaan ontdekken. De verschillende routes zijn uitgetekend in een viertal kaarten die bij de Tourist Guide te verkrijgen zijn.