3434
22

Sunparks kortingscode 2013

Een vakantiepark van Sunparks kun je optimaal gebruiken als uitgangspunt voor een verkenningstocht, bijvoorbeeld per fiets, door de prachtige omgeving waarin je vakantieverblijf is gelegen. Wanneer de zon een dag verstek laat gaan, hoeft dit je vakantie niet te verpesten omdat je dan gebruik kunt maken van de verschillende indoor activiteiten die Sunparks voor je in petto heeft. Neem bijvoorbeeld een duik in het tropisch zwemparadijs, zoef naar beneden langs één van de spannende glijbanen of ontspan jezelf in een stoom- of bubbelbad. In welk vakantiepark van Sunparks je ook verblijft, je vakantie zal zeker een succes zijn bij jong en oud.

Schitterende ligging

Alle vakantieparken van Sunparks zijn gelegen in een mooie omgeving die absoluut het ontdekken waard is. Naast een heerlijk ontspannende fietstocht kun je er ook voor kiezen om de lokale bezienswaardigheden te gaan bezoeken of te gaan shoppen in één van de nabijgelegen steden. Met andere woorden: in en rondom de parken van Sunparks is voor ieder wat wils te beleven en te ontdekken.

Indoor activiteiten

Bij slecht weer kun je niet alleen terecht in et schitterende tropisch zwemparadijs op het vakantiepark maar ook gebruikmaken van één van de andere indoor activiteiten die Sunparks te bieden heeft, zoals bowling, squash of tennis. Maar ook voor een heerlijk ontspannen wellness behandeling heeft Sunparks alles in huis. Kinderen vermaken zich opperbest in KIdsworld, de avontuurlijke indoor speeltuin.

Kortingscodes 2014

Indien je op zoek bent naar een vakantie met extra voordeel dan kun je regelmatig gebruikmaken van kortingscodes op deze website. Op verschillende locaties in ons land heeft Sunparks vakantieparken met diverse accommodaties zodat er altijd wel eentje is waar je je vakantie op een plezierige wijze kunt doorbrengen. Zo vind je Sunparks in De Haan aan zee, Oostduinkerke, Vielsalm en Mol. Naast interessante last-minute aanbiedingen heeft Sunparks ook kortingen voor mensen die hun vakantie al voor 2014 willen boeken.

  • 25% korting bij Sunparks met daarbij nog eens € 12,50 extra korting als je een verblijf boekt op Sunparks De Haan, Oostduinkerke, Ardennen of Kempense meren. Deze kortingscode kun je gebruiken tot 15 april 2014.
  • Voor een verblijf tijdens de Wereld Kampioenschappen voetbal in 2014 ontvang je 30% korting bij alle Sunparks vakantieparken. Deze korting wordt door Sunparks gegeven omdat de Rode Duivels zich hebben weten te plaatsen voor de Wereld Kampioenschappen voetbal in Brazilië in 20014. De vakantieparken zullen dan niet alleen volledig in het teken staan van voetbal maar ook ontvang je een leuke attentie om ons nationaal elftal aan te moedigen. Deze kortingscode kun je blijven gebruiken tot april 2014.
  • Wanneer je nu boekt voor een verblijf bij Sunparks tijdens de krokusvakantie dan ontvang je 10% vroegboekkorting. De korting is geldig voor een boeking in de periode 28 februari tot en met 7 maart 2014.
  • 10% vroegboekkorting kun je eveneens incasseren als je een verblijf boekt bij Sunparks voor de paasvakantie. De kortingscode kun je gebruiken voor vakanties in de periode van 4 tot en met 21 april 2014.
  • Als je een verblijf tijdens hemelvaart boekt bij Sunparks dan ontvang je maar liefst 20% vroegboekkorting. Je verblijft dan in de periode van 29 mei tot en met 3 juni 2014 op één van de vakantieparken van Sunparks.
  • Ook 20% vroegboekkorting kun je krijgen op een verblijf bij Sunparks tijdens Pinksteren. Van 6 tot en met 10 juni kun je dan een voordelige vakantie beleven in één van de vakantieparken.
  • Voor een boeking bij Sunparks gedurende de zomervakantie kun je ook 20% vroegboekkorting incalculeren. Je boekt dan een verblijf binnen de periode 27 juni tot en met 1 september 2014.

Vroegboekkorting

Wanneer je je verblijf op één van de Sunparks vakantieparken op tijd boekt dan wordt je daarvoor beloond in de vorm van een aantrekkelijke vroegboekkorting. Hoe eerder je boekt, hoe hoger het percentage korting zal zijn. Het is zelfs mogelijk om deze vroegboekkorting te combineren met de 55+ en/of de jonge gezinnen korting die het park hanteert. Je totale korting kan dan oplopen tot wel 45% op de totale boeking.

Boekingsdatum Korting

Minimaal 2 maanden voor de dag van aankomst 10%
Minimaal 4 maanden voor de dag van aankomst 15%
Minimaal 6 maanden voor de dag van aankomst 20%
In combinatie met 55+ en/of jonge gezinnen korting Tot 45%