3434
22

Vakantiepark Center Parcs arrangementen

Op het moment dat je op vakantie bent dan is zoveel mogelijk genieten voor de meeste mensen het belangrijkste het motto. Of je nu houdt van luieren in je vakantiehuisje, spetteren in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo of liever wilt genieten op een gezellig terrasje van een hapje en een drankje. In Center Parcs is het altijd volop genieten.

Arrangementen

Center Parcs biedt haar gasten de mogelijkheid om speciale arrangementen te boeken zodat je nog eenvoudiger kunt ontspannen tijdens je verblijf. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is tijdens je boeking het gewenste arrangement aangeven. Vervolgens zal Center Parcs alles tot in de puntjes voor je in orde maken.

Eten en drinken

  • Ontbijt arrangementen: als je van een heerlijk ontbijt houdt dan is het ontbijtarrangement zeker iets voor jou. Je kunt hierbij kiezen uit een arrangement met een uitgebreid ontbijtbuffet in het Market Restaurant of een ontbijtservice met verse broodjes in de cottage. Een ontbijtarrangement kun je alleen voor heel je verblijf boeken en dien je een keuze te maken tussen de twee mogelijke arrangementen omdat een combinatie niet mogelijk is.
  • Diner buffet arrangement: dagelijks wordt er door de koks van Center Parcs een vers buffet klaargemaakt. Voor de kleine bezoekertjes is er zelfs een speciaal kinderbuffet. Iedere dag genieten van een heerlijk diner en gevarieerde maaltijden steeds met een ander thema kan door een Diner buffet arrangement te boeken.
  • Half Pension Arrangement: ware verwennerij krijg je als je dit arrangement boekt bij Center Parcs. Een Half Pension arrangement geeft je namelijk recht op een uitgebreid ontbijt- en dinerbuffet. Je krijgt extra voordelig een extra lekker arrangement omdat er een korting van 7% in mindering zal worden gebracht op de reguliere prijzen van de afzonderlijke arrangementen. Binnen de arrangementen kun je overigens geen combinatie maken van ontbijten in het Market Restaurant en in de eigen cottage.
  • Table cooking: indien je gezellig in je eigen cottage wilt gaan tafelen dan is het mogelijk om bij Center Parcs één van de Table cooking pakketten te bestellen. Je kunt hier kiezen uit gourmetten, fonduen, steengrillen of barbecueën. Elk afzonderlijk pakket bevat alle benodigdheden voor een heerlijke maaltijd. Je hoeft dus niet eerst boodschappen te doen of apparatuur mee te sjouwen van thuis. De dinerservice van Center Parcs levert namelijk alles eenvoudig af bij je cottage. Het enige wat je nog zelf moet doen is genieten van een gezellig samenzijn. Tijdens je verblijf kun je voor één of meerdere dagen van de Table Cooking service gebruikmaken.

Bij het reserveren van je verblijf kun je aangeven dat je Table Cooking wilt boeken. Bij aankomst op het vakantiepark ontvang je vervolgens vouchers die je op elke gewenste dag van je verblijf kunt inwisselen. Wanneer een voucher voor 14.00 uur is ingeleverd bij de Foodstore in de Market Dome dan wordt het Table Cooking pakket, of pakketten, nog voor dezelfde avond bezorgd bij je cottage. Je kunt dan met je reisgezelschap als het ware gezellig uit eten in je eigen vakantieverblijf.