3434
22

Vakantiepark Sunparks in de Ardennen

Het vakantiepark van Sunparks in De Ardennen ligt in één van de mooiste natuurgebieden die ons land rijk is. Naast interessante fiets- en wandeltochten leent dit gebied zich eveneens prima voor ander outdoor activiteiten zoals kanoën en raften. In de dichte bebossing van de Ardennen kun je echt even losmaken van het hectische dagelijks leven en volkomen tot rust komen.

  • Ligging: Sunparks Ardennen is gelegen in de zogenaamde groene long van België. Het is een heuvelachtig gebied dat rijk bebost is en doorkruist wordt door verschillende riviertjes. Het is ook een gebied dat in de geschiedenis van ons land een belangrijke rol heeft gespeeld. Zo zijn er onder andere hevige gevechten gevoerd tijdens de Tweede Wereldoorlog tussen de Duitsers en de geallieerden.
  • Accommodaties: De vakantiehuizen die op het park zijn gelegen zijn zonder uitzondering erg comfortabel ingericht zodat het je aan niets zal ontbreken tijdens je vakantie in de Ardennen. Zelfs wanneer je tijdens een vakantie gesteld bent op wat meer luxe dan kun je dit realiseren door te kiezen voor extra luxe accommodaties.

All-weather vakantiepark

Sunparks Ardennen is, net als alle andere vakantieparken onder dit merk, een echt all-weather park. Dit wil zeggen dat je niet alleen bij mooi weer het aangenaam toeven is. De kans dat de zon ons één of meerdere dagen in de steek laat is immers behoorlijk groot als je een vakantie in eigen land viert. Als het weer zich niet van diens beste kant laat zien kun je bijvoorbeeld prima vermaken met één van de indoor activiteiten die het vakantiepark je te bieden heeft zoals squash, tennis of bowling.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om op avontuur te gaan in het tropisch zwemparadijs Aquafun of juist ontspannen in een sauna, stoombad of onder een zonnebank in het aanwezige Wellness Complex. De jongste gasten van Sunparks Ardennen kunnen zich helemaal uitleven in de overdekte binnenspeeltuin Kidsworld. Hier kunnen kinderen urenlang ontdekken, spelen en ravotten. Bij Sunparks hoeft het weer dus nooit roet in het eten te gooien en zal je vakantie altijd een succes zijn.

Buitenactiviteiten op en rondom het vakantiepark

Indien je liever wat tijd door wilt brengen op of rondom het vakantiepark dan is daar ook van alles te beleven. Zo kun je ondermeer een spelletje spelen op de aanwezige petanque- of minigolfbaan of een mountainbike- of fietstocht maken door de streek. Mountainbikes en fietsen huren is mogelijk bij Bike & Fun op Sunparks Ardennen. Liefhebbers van zwemmen kunnen op Sunparks Ardennen terecht in het verwarmde buitenzwembad.

Fietsarragement

Op het moment dat je hebt besloten om, tijdens je verblijf op Sunparks Ardennen, de omgeving te gaan verkennen per fiets dan is het mogelijk om vooraf één of meerdere fietsen te reserveren. Op die manier hoef je niet met je eigen fietsen te gaan sjouwen en ben je verzekerd van geschikte fietsen gedurende een vooraf aangegeven periode. Uiteraard kun je ook tijdens je verblijf op Sunparks Ardennen besluiten om fietsen te gaan huren maar dan loop je het risico dat niet alle modellen aanwezig zijn en bovendien ben je dan doorgaans duurder uit.