3434
22

Vakantieparken België Ardennen

De Ardennen worden ook wel de groene longen van België genoemd. Deze naam heeft het gebied te danken aan de schitterende natuur waar je niet alleen in tot rust kunt komen maar ook juist erg actief bezig kunt zijn. Voor een vakantie in deze prachtige streek kun je terecht in een van de vakantieparken die zich er hebben gevestigd zoals Sunparks Ardennen.

Sunparks Ardennen

Vanaf dit vakantiepark, dat op een heuvel is gesitueerd, heb je een oogverblindend uitzicht over de Ardennen. Gasten zullen verblijven in een vakantiehuis dat van alle gemakken is voorzien en ook nog een eigen tuin ter beschikking heeft. Op het park bind je verder een breed scala aan binnen- en buitenactiviteiten op sport- en spelgebied. Jong en oud hoeven zich dus geen enkel ogenblik te vervelen. Zelfs als het weer het te wensen overlaat kun je nog actief bezig blijven of juist heerlijk ontspannen in het verwarmde en overdekte zwemparadijs. Gasten van Sunparks Ardennen krijgen daarnaast de mogelijkheid om op gehuurde fietsen de fraaie omgeving te ontdekken.

Dagje uit

Sunparks Ardennen is ook een goede uitvalsbasis voor een leuk dagje uit naar bijvoorbeeld Wildpark La Roche en Ardenne. Dit uitgestrekte wildpark beslaat een oppervlak van tien hectare en langs een traject van ruim een kilometer maak je kennis met de dieren die van oorsprong in de Ardennen vorkomen of voorkwamen zoals everzwijnen, herten, vossen, wasberen en wolven.

Verder zou je tijdens een verblijf op Sunparks Ardennen het Euro Space Center of Plopsa Coo kunnen bezoeken. Dit is slechts een kleine greep van alles wat er in de buurt te beleven valt, De Tourist Guide van Sunparks Ardennen beschikt over nog veel meer interessante uitstapjes in de omgeving.

Rust

Ondanks de talloze activiteiten die je op en rondom het vakantiepark kunt ondernemen, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om van de rust te gaan genieten. Bij mooi weer kun je dat bijvoorbeeld doen tijdens een wandeling in de natuur en als het buiten minder goed toeven is, is er nog het zwemparadijs met een aangename temperatuur van 28 graden.

Reserveren

Om een verblijf te reserveren bij Sunparks Ardennen kun je niet alleen terecht op de website van Sunparks maar ook op de website van Center Parcs (waar Sunparks een onderdeel van vormt). Je kunt een verblijf bij Sunparks Ardennen boeken voor een weekend, een midweek, een week of een combinatie hiervan. En of je nu met een groep vrienden, je jonge gezin of je grootouders gaat, een vakantie in de Ardennen is altijd een succes.