3434
22

Vakantieparken België kust

De kust heeft altijd al een magische aantrekkingskracht op mensen uitgeoefend. Vandaag de dag zoeken mensen graag de Belgische kust op om er te recreëren, tot rust te komen of er vakantie te vieren. Diverse kustplaatsen bieden daarom uiteenlopende faciliteiten aan zoals de mogelijkheid om op een vakantiepark te verblijven. Zo kun je een vakantie aan de kust bijvoorbeeld boeken bij Center Parcs en Sunparks.

Kustparken

Op het ogenblik dat je een weekend, een midweek of een week aan de Belgische kust wilt verblijven dan kun je bijvoorbeeld een accommodatie boeken in Oostduinkerke aan zee of De Haan. Een boeking kun je doen via de website van Sunparks.be of via Center Parcs.be (Sunparks is namelijk een onderdeel van Center Parcs).

  • De Haan: is een vakantiepark dat op loopafstand van het strand is gelegen. Het park draagt dezelfde naam als het lieflijke plaatsje waarin het is gevestigd. Als gast van vakantiepark De Haan verblijf je in een comfortabele accommodatie die voorzien is van een eigen tuin. Doordat er op het park aan zowel binnen- als buitenactiviteiten deelgenomen kan worden, hoef het weer geen spelbreker te zijn voor een geslaagde vakantie. Het vakantiepark beschikt bovendien over een zogenaamde Tourist Guide waar je allerlei informatie kunt vinden over plaatsen in de buurt zoals Oostduinkerke en Brugge.

Vakantieparken in De Haan

  • Oostduinkerke aan zee: is een vakantiepark aan onze kust, dat gelegen is in de nabijheid van plaatsen zoals Koksijde en Nieuwpoort. Je kunt dus vakantie vieren op een paar kilometers van het strand. De vakantiehuizen op het park zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een eigen tuin. Je kunt je vakantiehuidje overigens prima gebruiken als uitvalsbasis voor diverse trios in de omgeving. zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dagje in Plopsaland De Panne of een bezoekje brengen aan de historische Westhoek. In de Tourist Guide van het vakantiepark vind je nog een heleboel andere tips en ideeën om tijdens je verblijf te doen.

Vakantieparken in Oostduinkerke

Activiteiten

Wanneer je een verblijf boekt in een park aan de kust dan wil dit dus niet per definitie zeggen dat je je vakantiedagen alleen maar op het strand kunt doorbrengen. Zowel op als buiten de vakantieparken is van alles te beleven. Jong en oud hoeven zich daarom geen moment te vervelen en ook het weer hoeft geen reden te zijn om voor warme oorden te kiezen. Er zijn immers tal van indoor sportmogelijkheden aanwezig. Ook kun je, weer of geen weer, altijd heerlijk in het verwarmde overdekte zwemparadijs.

Dichtbij vakantie

Een vakantie in een vakantiepark aan de Belgische kust zorgt ervoor dat je er echt even tussenuit bent maar toch niet absurd lang hoeft te reizen. Met een vakantie aan de kust voel je je net zo comfortabel als thuis maar dan zonder de hectiek en de zorgen van alledag. Bovendien kun je er heel het jaar door terecht en is er telkens weer war nieuws te zien en te beleven.