3434
22

Welke cottage zal ik kiezen in Center Parcs?

Alle vakantieaccommodaties in de parken van Center Parcs zijn gelegen op een mooie locatie middenin de natuur. Elke cottage is helemaal naar de laatste comfortwensen ingericht zodat je je er direct thuis zult voelen. Je vindt er bijvoorbeeld een totaal ingerichte keuken, badkamer en een eigen terras voorzien van tuinmeubilair. In cottages voor personen of meer tref je bovendien altijd standaard speciaal kindermeubilair aan.

  • Comfort cottage: een complete cottage die tegen een aantrekkelijke prijs kan worden aangeboden maar toch van alle gemakken is voorzien. Zo heb je er onder andere de beschikking over een breedbeeld- of flatscreem televisie, een ingerichte keuken, badkamer, toilet, open haard en een eigen terras.
  • Premium cottage: voor mensen die graag een extra afgewerkte cottage hebben tijdens hun verblijf is er de Premium cottage. Deze is voorzien van wat extra comfort zodat “thuisblijven” op het park eveneens erg aangenaam zal zijn. Naast alle voorzieningen van de Comfort cottage zijn de Premium cottages voorzien van: opgemaakte bedden als je aankomt, een mini hifiset met cd-speler, een extra televisie in de slaapkamer en in de cottage voor 4 of meer personen bevindt zich een vaatwasser in de keuken.
  • VIP cottage: iedereen die gaat voor een extra luxueuze afwerking en nog meer service tijdens een vakantie zal de VIP cottage zeker kunnen waarderen. Dit is namelijk de meest luxueuze cottage die Center Parcs haar gasten te bieden heeft. VIP cottages zijn ruim en altijd voorzien van een pakket handdoeken voor iedere gast, een verzorgingspakket en opgemaakte bedden bij aankomst en naast de standaard inrichting van extra luxe voorzien zoals: een privésauna, een Home Cinemaset inclusief een dvd-speler, een flatscreen televisie en een keuken voorzien van een Senseo en vaatwasser. De meeste VIP cottages zijn bovendien uitgerust met een bubbelbad en/of een regendouche. Verder kun je als Vip gast van Center Parcs rekenen op elke dag verse broodjes en een krant die bij de cottage zullen worden afgeleverd.
  • Kindercottage: voor gezinnen met baby’s en/of jonge kinderen biedt Center Parcs speciale kindercottages aan. In deze cottages vindt je naarst speciaal kindermeubilair ook speelgoed zodat ook de allerkleinsten zich helemaal thuis kunnen voelen tijdens hun verblijf op het vakantiepark.
  • Mindervalide cottage: voor iedereen die mindervalide is biedt Center Parcs zogenaamde mindervalide cottages aan. Deze cottages zijn rolstoelvriendelijk ingericht. Bovendien zijn deze vakantieverblijven rook- en huisdier vrij en voorzien van gladde materialen.
  • Aangepaste cottage voor Carapatiënten: deze cottages zijn aangepast aan de behoeftes van de gasten met longaandoeningen. Zo zijn deze cottages altijd rook- en huisdiervrij en van gladde materialen voorzien.

Keuzes

Wat je ook verwacht van een vakantieaccommodatie, bij Center Parcs heb je altijd de keuze uit een aantal opties. De kans is daarom groot dat je er één zult vinden die aan jouw wensen of specifieke situatie zal voldoen. Op het moment dat je nog vragen hebt over de cottages, de beschikbaarheid of een speciale voorziening die aanwezig dient te zijn voor een comfortabel verblijf dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met de klantenservice van Center Parcs.